Back to school matcha pancakes

matcha-pancakes-whisk-antwerp

Ingrediënten
Pannenkoekenbeslag
1 kopje bloem
2 el Whisk Culinary Matcha groene thee poeder
2 el suiker
2 tl bakpoeder
½ tl zout
1 kopje melk
2 el ongezouten boter, gesmolten
1 groot ei
kookspray of boter, voor koekenpan

Werkwijze
Maak de pannenkoeken

  1. Combineer de bloem, matcha groene thee poeder, suiker, bakpoeder en zout in een kom. In een grotere kom, combineer de melk, boter en ei en klop tot een luchtig beslag. Voeg de droge ingrediënten toe en klop alles goed door elkaar.
  2. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet in met kookspray of boter. Lepel 2-3 eetlepels beslag op de koekenpan en strijk het oppervlak glad met de lepel. Bak tot het oppervlak van de pannenkoeken bubbels krijgen, ongeveer 1-2 minuten. Draai en bak nog 1-2 minuten, of tot het oppervlak goudbruin is. Ga door met de rest van het beslag.

Klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *