De bamboe klopper

T04B0592

De bamboe klopper (chasen) wordt gebruikt om lucht in je kopje matcha te kloppen. Hij is speciaal ontworpen om het romige schuimlaagje al zigzaggend te creëren. Houd ‘m vast tussen je vingertoppen en maak met een losse pols W-vormige bewegingen tijdens het opkloppen.

Matcha kloppers wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse theeceremonie. Ze bevatten gemiddeld zo’n 100 naalden: 50 langs de binnenkant en 50 langs de buitenkant. Het attribuut is ideaal is om precies de juiste hoeveelheid schuim in je matcha-thee te produceren. Zo wordt je matcha drankje klontervrij en lekker luchtig.

De matcha garde is gemaakt van natuurlijk materiaal. Zorg daarom dat je ‘m altijd goed laat drogen.

Heb je nog geen bamboe garde, of is de jouwe aan vernieuwing toe? Neem een kijkje in onze shop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *